Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Emine Akman
Sevgili akçabardak, hem keyifle gezilen bir bahçeniz hem de yazılarınızdan anladığım kadarıyla çok da hoş bir sohbetiniz var...Ne mutlu bize. Ne güzel bir aile ağaçlar net, sizin gibi ve daha doğrusu sizler gibi güzel yaprakları olan koca bir ağaç gibi...
Ayrıca ağaçlar net'e olan kızgınlığınıza aynen katılıyorum. Kendimi darı ambarındaki tavuk gibi hissediyorum..Onu da isterim...bunu da isterim...Böyle yazınca sanki işin içinde bir açgözlülük varmış gibi oluyor ama bu işin ruhunu bilen için bu bir aşk. Çünkü aldıklarımız, sahip olmayı istediklerimiz, bir iki kullanıp hevesimiz geçince kenara atacağımız şeyler değil. Biz emek verdikçe, değer verdikçe güzelleşen, bizimle bütünleşen şeyler.
|
Sevgili Emine Akman bahçe sayfama hoş geldiniz, güzel sözleriniz ve beğenileriniz için çok teşekkür ederim, her zaman beklerim.
Aslında kızgınlığım Ağaçlar net.e değil, kızgınlığım kızıma o da tatlı bir kızgınlık Ağaçlar net.e onun sayesinde üye oldum, kızıma kızmamın sebebi de elim kolum dur durak bilmediği için, kızıma hep derim ki sen bana Ağaçlar net.i tavsiye etmeseydin ben bukadar çeşit çeşit bitkiler edinmezdim, yani bitkilere bir kere bulaştık mı bir daha kaçış yok hep şu da olsun bu da olsun hastalık gibi bir şey bu tarifi yok anlayacağınız.
Yaz kasımpatım da neredeyse benimle yaşıt, kayınvalidemin zamanından bu yana devam edip gidiyor. Mayıs ayında açmaya başlar artık soğuklar başlayana kadar hep çiçekli kalır.