Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aheste
Sevgili akçabardak, çiçekleriniz coşmuş maşallah, yeni tohumlarda almışsınız hepsi çimlenirler inşallah, beraber görürüz çieklerini. Güllerinize bayıldım, bizim bahçede gül yetişmiyor pek neşeli olmuyorlar ne yazıkki. Dutlarınızı da ağız tadıyla tüketin. Mavişin çiçeklenmesi için biraz erken, haziran ortalarında, temmuz başlarında çiçekleniyor. Sevgiler...
|
Sevgili aheste evet yeni tohumlar aldım çoğu çimlendi bile, hem yerim yok diyorum hem de kendimi frenliyemiyorum çimlenenleri nerelere dikeceğim bakalım, saksılara diksem onları koyacak yerim de yok.
Bahçem fazla güneş almadığı için güllerde ben de çok zorlanıyorum, sarı gülüm hariç diğerleri mızmızlanıyorlar, sarı gül eşimin üçgen bahçesinde daha fazla güneş aldığı için coşuyor, eşimin gülleri benim kilerden daha iyi, ben gübresini. ilacını çapasını hiç eksik etmiyorum, eşim hep diyor bukadar ilgi gösterme bunlara bak ben hiç ilgilenmiyorum benim güllerim daha güzel deyip beni kızdırıyor.
Maviş için de erken olduğunu söylemen beni rahatlattı, teşekkür ederim Sevgiler selamlar.