Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi asmalıtepe
Günaydınlar, bol Yasemen kokulu sabahlar hepinize.. Muhabbetleriniz hep Gül olsun,Yasemen olsun, güzellikler olsun Güzel Hanımlar.
Aldığım Yasemen; Tam da sizinkinden. kokusunun yoğun oluşunu söylediniz çok sevindim.
Yoksa benim tanıdığım; Adana'da evimin önündeki Yasemen biraz daha ince yapraklı, hafif çi-
çekliydi. Yani çiçekleri daha yumuşak dokuydu sanki. Benim aldığımsa biraz sert çiçek, yaprak Seramik görüntüsünde korkmuştum başka bir çiçek mi aldım acaba diye ama sizin
Yasemenlerin aynı olduğu rahatlattı beni...teşekkürler.
Şimdi ben bunları bizim rüzgarlı bayırda böyle güzelleştirebilir miyim acaba. Diktikten hemen sonra cansuyu vermeli de sonra kaç günde sulamalıyım ki bilemiyorum. Nette bakımlarını okuyorum da, detaylarına erişemiyorum.Şimdiden teşekkürler.
|
sevgili asmalıtepe, bende selemlarımı göderiyorum.teşekür ediyorum o güzel iltifatlarınız bence sizin güzelliğiniz.ben seradan alırken arap yasemeni diye verdiler.ama pervanede deniliyor.hiç öyle özel bir bakım gerekmiyor.bol güneş alan, sarması için uygun, duvar diplerine dikebilirsiniz. can suyundan sonra dibi tam kurumadan sulayabilirsiniz.yapraklarını kışın dökmüyor. herdem yeşil inşallah büyütür,bol çiçeklerini görürüz.sevgilerimle....