View Single Post
Eski 20-05-2014, 14:03   #1185
akçabardak
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hira Mesajı Göster
akçabardak ablacığımm bugün 40 sayfanın yirmisini gezdim çokk güzelmiş bahçen... senide gördüm haberin olsun ha bu arada da gülenmelek'in kızın olduğunuda öğrenip kısa süreli bi şoka girdim kalan 20 sayfayıda kısa zamanda gezeceğim inşallah..
Canım benim bahçeme hoşgelmişsin çok mutlu oldum, az evvel bilgisayarımı açtım ve ne göreyim beyeni bildirimi patlamasına üğradığımı görünce şaşkın şaşkın öylece bakakaldım bir müddet, çoğunluk olarak seni görünce bahçemi gezdiğini anladım ve daha da mutlu oldum çok teşekkür ederim canım.

Görmüş olduğun resimlerim ilki 30 lu yaşlarda iken, ikincisi ise 40 lı yaşlardaydı... ah ah o yılları nasıl arıyorum şimdi keşke bir tuşa basıp o yıllara geri dönebilsek ne iyi olurdu değil mi...

Evet Gülenmelek benim kızım onun sayesinde ben şu anda buradayım, bazen kendisine kızıyorum bazen de iyi ki benim burada olmama sebep oldun diyorum.

Kızmamın sebebi Ağaçlar nette gördüğüm bütün güzelliklerden bende de olmasını istiyorum, yani her gördüğüm bitkiyi hemen almak istiyorum dur durak bilmiyorum (aç gözlülük yapıyorum)

Diğer tarafta da burada olmak insana çok şeyler öğretiyor, ikisi arasında gidip geliyorum işte...

Tekrar teşekkür ediyorum beyendiğin için istediğin zaman gezinebilirsin bahçemde, beğendiğin bir bitki olursa seve seve gönderirim. Sevgiler selamlar

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön