Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi devilstori
yardıma ıhtıyacım var kızlar 2 ay önce aldıgım ıkı yasemınden bırı öldü  ne yazıkkı arap yasemınımdede işler pek yolunda gıtmıo önce cok sevındırdı benı bır suru yenı surgunler verdı cıcek actı ama suan verdıgı butun yenı surgunlerı kurudu ve neredenya %50 yapraklarınıda kaybettı .bu yasemınımıde kaybetmek ıstemıorum teneke dıkılmesı geektıgını soyleyen arkadaslar var tenekeye dıksem **** demır falan koysam toraga kurtara bılırmıyım gubresını vıtamınlerını verıorum suyunada dıkat edıyorum napmalıyımm kızlar foto atmayıda bılmıorum buraya ata bılsem benı daha ıyı anlardınız nolur yardım edın ya ölmesin 
|
Siz gerçi "
kızlar"a sormuşsunuz, ben cevap versem uygun olacak mı bilemedim...
Öncelikle foruma fotoğraf nasıl yükleriz; Buraya bakalım
http://www.agaclar.net/forum/sik-sor...avuzu/6256.htm
Yasemininizi bir görmek elbette faydalı olurdu. Yıldız yaseminin bu dönemde bir onceki yıldan kalma bir çok yaprağını dökmesi normaldir., Ancak yeni çiçek veren sürgünler kurudu demişsiniz. Bu bir sorun olduğunu gösteriyor.
Demir saksıya almanız şu durumda bitkinize bir fayda sağlamaz.
Bitki sağlıksızsa verdiğiniz vitaminin de bir faydası olmaz.
Bir fotoğraf koyabilirseniz toprağını da göeceğimiz şekilde, ve uyguladığınız bakım, konumu, aldığı ışık miktarı hakkında da biraz daha detaya girerseniz, daha sağlıklı bir şeyler söyleyebiliriz.