Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kadiryasar
Sevgili Delfin34,
Öncelikle mesajlarının geçmişini araştırdım. En son mesajınız, iddaa ettiğiniz gibi 3 gün önce değil 8 Mayıs tarihli ve resimli bir mesajınız yok...
Maki01 Hanım o mesajı benim için atmış olabilir. (ben üzerime aldım) Külleme var arayıp bularak çözebilirsin demek istemiş.
Sizi veya bir başka kişiyi başından savmak için atılmış bir mesaj değil. Kaldı ki siz dahi bu mesajınızdan bir önceki mesajınızda kendisine teşekkür ediyorsunuz.
Maki01 hanım bu ve daha birçok sitede sorunlara çözüm olmuş burada bir çok kişinin bilgisi üzerinde emeği vardır. O yüzden kendisine toz kondurtmam.
Siz biraz alınganlık ediyorsunuz.. Sorununuz halen çözülmediyse (3 gün önceki mesajınızı göremedim..) lütfen bir kez daha resimli olarak sorarsanız, ben dahil sorun hakkında cevabı ve/veya fikri olan tüm arkadaşlar size memnuniyetle cevap yazacaklardır.
Saygılarımla.. 
|
Sayın kadiryasar
Alınganlık ediyorsunuz demişsiniz.
Haklı olabilirsiniz bu konuda alınganlık etmiş olabilirim.çünkü konu şahsım olsa etmezdim emin olun..söz konusu menekşeler olunca ve bende bu konuda bilgili olmadığım için ve başlarına bir şey geleceğinden endişe ettiğim için alınganlıksa evet etmiş olabilirim.. çünkü sizler daha iyi bilirsiniz 2 günün 3 günün kıymetini...
evet maki01 in ve sitenin hakkını kesinlikle ödeyemem.. sağolsun maki01 daha önce soruma cevap vermişti.. ama o sorduğum soru menekşelerin çiçeklerinin tek tük solması ile ilgiliydi.. son ve bahsettiğim 3 gün önceki sorum aynı şekilde çiçeklerdeki solmanın artması yanı sıra beyaz yapraklarda beyaz noktacıklardı.. ayrıca resim de eklemiştim kii en son yorum/soru soranlardan biri siz olarak resimleri görmüş olmalıydınız..
ne sizinle ne maki01 le bir sorunum yok ki olamaz zaten..
maki01 i üye olmadan da takip etmiştim.. benim bir hatam varsa özellikle maki01 e karşı özür diliyorum çünkü kendisini tanımasam da kesinlikle kırmak istemem.
menekşelerimi kaybetmek istemeyişim ve sebebini anlayamayıp elimden bir şey gelmediği ve sürekli ben aynı konuda mesaj açıyormuşum gibi düşünüldüğü için o mesajı yazdım..