View Single Post
Eski 20-05-2014, 09:20   #771
delfin34
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 16-04-2014
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi maki01 Mesajı Göster
Sevgili delfin34,

Unlu bite benzediğini yazmıştınız, fotoğraf da yok. Aynı konuda birbirinin tekrarı olan mesajlar yazılmasını herhalde siz de istemezsiniz değil mi?

Not: Mesajımıza yanıt olarak bir mesaj yazılmışsa önceki mesajımızı silmemiz konu bütünlüğünü bozuyor, lütfen yapmayalım.
maki01
bu mesaj zaten benim sorduğum soru.unlu bit olsa gerek dedim çünkü gerçekten bilmiyorum.. bu mesajı 16 mayıs akşamında attım 23.00 sularında.. derdimi bu şekilde anlatamadığımı düşündüğüm için ertesi gün 17 mayısta çok iyi hatırlıyorum 11.05 te 3 adet resim mesajı ekledim..

resimleri ise sitede cevap verilebildiğini gördüğümde sildim. çünkü mesajımın havada kalmasını istemedim..
ben siteyi uzun süre dışarıdan takip ettim burada ki dayanışmayı çok beğendiğim için üye oldum..
ve son olarak tekrar belirtmek istiyorum menekşeden henüz anlamayan yeni başlamış insanlar aram menüsünden sorunları arasa da karar veremiyor..

ben zaten mesaj yazmayı yorum yapmayı sevmiyorum.. ama menekşeleri o halde görünce sorunu anlamaya çalıştım ama anlayamadım ve soru sorma gereğini bu yüzden duydum.. sormamak lazımmış..

yine de her şey için teşekkürler.. karşılıklı olarak sorunlarıma cevap bulamasam da sitenin kattığı çok şey var.

delfin34 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön