View Single Post
Eski 20-05-2014, 06:33   #500
sonkez
Ağaç Dostu

sonkez's Avatar

Giriş Tarihi: 28-12-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gürcan_keskin Mesajı Göster
Sayın sonkez maşallah o şirin saksılı menekşelere. Ne kadar güzeller.
Ekşi erikler sanki kızılcığı andırıyor. Bak şimdi aklıma geldi ne de güzel olur o kızılcıklar. Çokta severim. Tadı harika. Sosu da harika oluyor.
Resimdeki ev çok şirin inşallah bir gün hayaliniz gerçek olur. Sayın laparaki üyemizin hayalindeki evi aklıma geldi şimdi. Halen devam etmekte yapımı o tatlı serüvenli evine.
Şu çiçek isteme mevzusu bir hayli güldürdü beni. O da neymiş öyle?
Bende kitapokur olarak kitaplarım konusunda öyleyim Başkalarından okumak için isterim ama bendeki kitapları vermeye gelince kıyamıyorum. Bir kütüphane kurma hayalim var ilerde kendi evim olursa. Eksilsin istemiyorum. Halbuki işi bitince geri verecekler ama ne bileyim işte.
Sevgilerle...
Hoşgeldin,sefalar getirdiniz...Evet aynen kızılcık gibi ama tadı ekşi erik tadında.Bahçem olsa çekirdeklerinden yetiştirmek isterdim...Evet sayın laparaki üyemiz çok tatlı bir uğraş içinde..Rabbim yardımcısı olsun.İnşallah hayalindekindende güzel olur, sıhhat ve huzurla içinde oturur.Malesef kitap paylaşmak benimde pek istekli oluğum bir konu değil..Verdiğin zaman okuyup getirseler iyide iade edmeyenleri ne yapmalı..Çicekten sonra en büyük tutkum kitap okumak..Ne kitabı olursa hiç farketmez..Okuyacak birşey bulamazsam ansiklopedileri karıştırıyorum..
O çicek isteyen arkadaşa gelince istese can kurban ama zorla eve almak zorunda kaldım.İstanbul gibi yerde tanımadığın bir kişiyi eve sokmak...Eşim duysa çok kızardı...

sonkez Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön