View Single Post
Eski 19-05-2014, 19:47   #3947
Adalet Yağcı
Ağaç Dostu

Adalet Yağcı's Avatar

Giriş Tarihi: 25-06-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Aysis Mesajı Göster
Sevgili Adalet hanım sevgili Sudenur un dediği gibi o yazıyı yazdığınızdan beri hergün sizinle ilgili mesajları okuyup inşallah satmaz diyorum içimden. Kendim için söylüyorum gerek Jineop ve gerekse siz beni yüreklendirdiniz. Hiç bilmediğim bir konuda bahçeme nasıl bakmam gerektiğini neler yapmam gerektiğini sizlerden öğrendim. Siz ve sizin gibi doğa ve insan aşığı kişiler doğadan kopamazlar. Biliyorum çok zorlanıyorsunuz "el elin eşeğini türkü söyleye söyleye arar" diye bir söz vardır. Kimse istediğiniz bir işi sizin istediğiniz gibi yapamaz. Yıllar yılı (35) işçi çalıştırmış bir mühendis olarak söylüyorum sonunda olanla yetinmeye alışıyorsunuz.

Dileğim gönlünüze uygun birisini bulabilmeniz. Siz zaten bahçenizi oturtmuşsunuz. Belirli zamanlarda evin ve bahçenin bakımını sizin anladığınız biçime yakın yapabilecek bir kadın bir erkek bulabilirseniz ne olur bu fikirden vazgeçin. Biliyorum derdiniz para değil. Sonunda hepimizin gücü azalıp her geçen gün biraz daha çabuk yorulur hale geliyoruz. Bu durum bize hayat veren bu bahçe ve evden vazgeçirmesin.

O güzellikler ve çiçekler içinde sağlıklı olun ve ne olur biraz daha düşünüp beni jineopdan sonra bir de siziz bırakmayın.
Sevgili Aysis;
Beni duygulandırdınız, yazdıklarınızı tekrar tekrar okudum, geçmişteki fotoğraflara baktım.
Gerçekten çok çaba sarfetmişim, her köşesinde emeğim var, kıyamıyorum.

Açık havada çalışmanın beni ne kadar mutlu ettiğini hissettim Pazar günü.
Ne yorulduğumu ne acıktığımı hissetmiyorum çalışırken, ancak akşam olup terasta ayaklarımı uzatıp çayımı yudumlarken kollarımın bacaklarımın ağrısından anlıyorum

Sevgili Jineop'umuzdan sonra daha bir yavaşladım, bir türlü eski havamı bulamıyorum.
Her şey anlamsız gelmeye başladı, siz dostlarım olmasa tutunamazdım, iyi ki varsınız ve iyi ki ben buradayım.

Bu senenin işlerini kolayladım, şimdilik tabii.
Bahçemin güzelliklerini sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.

Adalet Yağcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön