View Single Post
Eski 19-05-2014, 17:31   #768
delfin34
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 16-04-2014
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi maki01 Mesajı Göster
Arkadaşlar, her konu başlığının altında "Bu Konuda Ara" menüsü var. Onu seçip mesela "unlu bit" diye yazıp arattığınız zaman başlıkta o konuda yazılan tüm mesajları bulabilirsiniz.
maki01 bu konuda ara menüsünden istediğinizi bulursunuz demişsiniz ama bu sitedeki herkes menekşede ki her değişikliğin anlamını bilmiyor olabilir.. benim gibi yeni başlayanlar örneğin.. 3 gün önce sorunumu dile getirdim hatta anlatamadığımı düşündüğüm için resim ekledim ama tek bir yorum yapılmadı.. ben bunu unlu bit mi trips mi (ki bunların isimlerini sizlerden duydum) bilemem ki.. burada bilen insanlara danışmak istedim ama yanıt alamadım..

Ama anladığım şudur ki bu sitede.. uzun süreli üyelikleri olanların sorunlarıyla mesajlarıyla ilgileniliyor.. yanlış anlıyor da olabilirim ama ben yanlış anladığımı sanmıyorum.. bugün gelen bir soruna/soruya cevap veriliyorsa ben ayrımcılık olduğunu düşünürüm kusura bakmayın.. çünkü ben 3 gündür sürekli siteyi takip ettim benim sorunuma da bir çözüm gelir diye ama nafile..

delfin34 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön