View Single Post
Eski 18-05-2014, 19:17   #521
leventali
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 09-08-2013
Herkese hayırlı akşamlar,

Sayın alitezel, yazdım zaten mikroları ücretsiz olarak göndereceğim. Bu ortaklığa katılmak istemeyen arkadaşlardan arzu eden olursa, mikroları onlara da gönderirim.

Besin eriyiği hazırlama konusuna gelince. Şu anda bunu anlatan bir sunu ve video hazırlıyorum. Hedefim 1 hafta içerisinde bitirmek ve yayınlamak. İhtiyaç olacak şeyler zaten makro ve mikro elementler. Bunlar olduktan sonra çok şeye ihtiyacınız kalmıyor. Bir de enjektör olursa hemen hemen alet edavatınız olmuş olur.

Benim için uğraştırıcı olacak ama yardım olsun diye makroların 1 kg lik kısmını 100 er gramlık paketlersem hassas teraziye de ihtiyaç kalmaz.

Görünüşe göre üç kişi kalmış durumda. Çünkü bir arkadaşımız özelden mesaj atıp katıldığını belirtti. Bu da en kötü şartlarda bu hafta sonu paketlenir, haftaya pazartesi günü ulaşıma verilir.

10 a tamamlayamasak da şu durumda yine 10'a böler geriye kalanını ben kendim alırım.

Sayın kursun, ben hazırlayabiliyorsam herkes hazırlar bunu. Daha önceleri de sıklıkla vurguladığım gibi ben amatörüm. Amatörlüğün hata yapma özgürlüğünü de sonuna kadar kullanıyorum.

Üç beş dal domates yetiştirmek için inanın bana yapacağınız hataların hiç bir önemi yok.

Saygı ve sevgilerle...

leventali Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön