Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine
Sevgili akçabardak bahçende güneş gören yerin kaldı ise (ki muhtemelen kalmamıştır) aralıklı aralıklı gazanyalarını öbek dik. Çok güzel gelişiyorlar zira. Ben üçgen tarlamda az aralıklı ve dümdüz diktiğim için şimdi pişmanım. Bilseydim böyle güzel gelişecekler arka bahçede bir öbek halinde dikerdim onları. Ama bakalım inşallah nasip, kısmet olur ise düşünüyorum.
|
Sevgili YeiGineciğim ah keşke bahçede yerim olsa da gazanyaları dediğin gibi diksem ama ne mümkün, Zengardenden aldığım tohumları ekmiştim ya bir kısmı çimlendiler bile, şimdi kara kara düşünüyorum hangisini nereye dikeceğim diye...
saksılara diksem koyacak yer yok, bu yüzden kendime söz verdiğim halde sözümü tutmayıp hem kızıyorum hem de şu da olsun bu da olsun demekten geri kalmıyorum...ne olacak bunun sonu bilmiyorum vesselam.
Gerçekten bahçede öbek öbek olursa çok güzel gelişip görüntü çok harika oluyor, sitemizin girişine bir tane kocaman öbek yapılmış güneş te alıyorlar öyle güzel bir görüntü olmuş ki anlatamam, bir gün fotoğrafını çeker yüklerim inşallah.