Sevgili arkadaşlar, bu toplantının raporunu sebo kardeşimden izin alarak yayınlıyorum. Toplantıda 11 kişiydik, gelenler şunlar idi;
1) Selahattin Yılmaz: Her zamanki gibi grubumuza liderlik etti. Merak ettiğimiz soruları bizi kırmadan cevapladı. Gelecek için bir takım kararlar aldık. Bunda hocamızın tavsiyeleri önemli bir yer teşkil etti.
2) Güler hanım: Selen hanım' ın teyzesi olan güler hanım, toplantımıza ilk defa katıldı. Bizi kırmayı İstanbuldan kalkıp geldi. Sıcak kanlılığı ve güler yüzlülğü ile gruba neşe kattı. Çok teşekkür ederiz bize katıldığı için.
3) Selen Hanım: Bundan önceki toplantılara katılamamıştı. Bu toplantımıza katıldı ve bizi çok mutlu etti. Kendisi ile yeni tanışmıştık ve mutlu olduk. Çok güleryüzlü, sevecen biri kendileri. Toplantıya katılarak bizi üyesi bulunduğu Bursa ekibini desteklediği için teşekkür ederiz.
4) Cemal S:Bizi kırmayıp Yalovadan kalktı geldi, gençleri destekleyen ve kendisi gençlerdende genç olan sevgili Cemal abimize toplatımıza katılarak Bursa ekibine katıldığı için teşekkür ederiz. Konuşmaları ve kendinden emin duruşu ile toplantıya renk kattı.
5) Cetecekal: Aramıza yeni katılan bir üyemizde kendileri idi. Kendisi ile tanıştığımıza memnun olduk. Bizi yalnız bırakmayacağından eminim. Ondan öğreneyeceğimiz çok şey var daha
6) Kızılağaç: Toplantıya katılar en büyük süprizi o yaptı bize. Forumda bile tanışmamışdık. Ama toplantımıza gelerek ne kadar sıcak kanlı, dost canlısı birisi olduğunu kanıtladı. Bursa ekibini her zaman destekliyeceğinden eminim.
7) Hedera: Sevecen ve sıcak kanlı kişiliği ile, Bursa ekibinin her toplantısına katılan bir üyemiz. Sebo ile Bursa ekibi için çok planları var ikisinin, bakalım neler yapacaklar. Bizi kırmayıp toplantımıza katıldığı için çok teşekkür ederiz.
8) Bademağacı: O Bursa ekibinin en büyük destekçisi

. Hanımefendiliği, güler yüzlülüğü ile renk kattı toplantıya. Bizi kırmayıp toplantıya katıldığı için Çok teşekkür ederiz.
9) Ferda Ülkümen: Armutludan aramıza katıldı o da. Onu tanıdığımıza çok memnun olduk. Güler yüzlülüğü ve yardım sever kişilği ile toplantımıza renk kattı. Bursa ekibinin toplantı ve etkinliklerinde onu daha çok göreceğimizden eminim. Bizi kırmayıp toplantımıza katıldığı için teşekkür ederiz.
10) Sebahattin Sargın: Toplantımızın organizatörü

. Kardeşim benim, ekibi toplamak için hiç üşenmeden uğraşıyor. Onun daha çok planları var. Bu çocuğa dikkat

.
11) Ben: Ben kendim hakkında yorum yapmayayım, sizden yorum alayım

.