View Single Post
Eski 15-05-2014, 11:51   #2031
Kudret Tezel
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 29-07-2007
Merhabalar sevgili arkadaşlarım. Sizlere uzak diyarlardan, mübarek kutsal topraklardan selam getirdim. Konumuzla ilgili çalışmalar neticesinde tanıştığımız değerli arkadaşlarımın vesilesi ile topraksız tarım çalışmaları yapmak üzere Medine 'ye davet edildim. Aslında bu serüven bundan 4 ay önce başladı, oradaki önişlemlerin yapılmasında çıkan zorluklar vize alımında çıkan gecikmeler vesaire 3 mayıs günü gece gittik dün gece saat 04:00 gibi döndüm. Sabah kalktığımda ilk iş olarak Tabii ki öncelikler forumlara ve mesajlara baktım siz sevgili arkadaşlarımdan hayli mesaj gelmiş ve bazı arkadaşlarımda cevaplamadığım için haklı olarak sitem etmişler ancak bilirsiniz ki hiç bir mesajınızı cevapsız bırakmam. Bütün mesajlarınızı tabiiki cevaplıyacağım.
Oradaki çalışmalara gelince imkanlar maalesef memleketimiz gibi değil. Birçok malzeme çok daha kısıtlı hatta bazıları yok. Ancak bir iyi tarafı en büyük problemimiz olan enerji meselesi orada hiç problem değil ısıtma soğutma havalandırma için harcanacak enerji tutarı neredeyse bedava ancak işçilik ve kimyasal malzemeler büyük sorun. Bu sorunları aşmak hemen hallolacak gibi değil. Ama zaman içinde herşeyin yola gireceğine inanıyorum. Biraz toparlandıktan sonra yapılan çalışmaların resimlerini paylaşacağım. Hepinize sevgiler.

Kudret Tezel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön