Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi asmalıtepe
Sevgili YeniGine yakınlığınıza ilginize çok teşekkür ederim.Sizin bahçeniz de size hayırlı olsun. Evet sizlerin bahçelerindeki güzelliklere bakınca hayran oluyorum. Aklım kalıyor ben de yapabilir miyim acaba diye.Amma velâkin benim doğamın adı rüzgarlı bayır olsa daha yakışırdı.O narin,nadide çiçekler o rüzgara çok dayanamıyor.mesela kapı önünde,resimlerde de görünüyor bir saksı boş durur.Ona kaç kez gül diktim yaşatamadım.Belki ben başaramadım.Bundan sonra sizlerin yardımını alarak geliştirebileceğimi umuyorum.Kayalarım güzeldir bizim buralarda çoktur.düşünüyorum onları değerlendirmeyi.kaya bahçesi,süs havuzu ve duvar yapmada.herzaman güzel fikirlerinizi beklerim saygılar...
|
Sevgili asmalıtepe, ben de teşekkür ediyorum, sağolasın. Sitemizde çok şükür hepimiz birimiz der, hep birlikte yakınızdır.

Benim kendi bahçem yok ne yazık ki ben tamamen site bahçesi ortak alanda; kıza, sinirlene, zorlana, üzüle birşeyler yapmaya çalışıyorum. Buna da şükür diyorum.

Anladım. Sizde de bahçe var fakat sorunlar mevcut. Rüzgâr. Haklısınız büyük sorun. Ama üzülmeyin, sitemizde mutlaka size yardım edecek, önerilerde bulunacak üyelerimiz olacaktır.
Evet işte mesela kayalarınız, süs havuzu, duvar yapımı ve duvarı çiçeklerinizle renklendirmek, yayılan türlerden bitkiler olabilir.
Rastgelsin, gönlünüzce olsun inşallah...