View Single Post
Eski 14-05-2014, 01:37   #279
gürcan_keskin
Ağaç Dostu

gürcan_keskin's Avatar

Giriş Tarihi: 01-05-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
Maşallah!.. Gerçekten maddi, manevi verilen emek karşısında ben saygı duyuyorum. Alenen sevince başarılır, sevmek, istemek yeter diyenlerdensin Sevgili Gürcan. Her daim emeklerin, başardıkların karşısında ben büyük bir zevkle takip ediyorum sayfanı.
9 senedir kahvaltı yapmayan ben gül reçeli alıp geçen gün büyük bir iştahla kahvaltı yaptım sayende.
Emeklerinin karşılığını göresin, mahsulün bol olsun. İnşallah kızartmaları, salataları bekleyeyim.
Rastgelsin...
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hira Mesajı Göster
Kızartma, salata derken en sonunda sana Gürcan'dan bir kargo gelecek YeniGine ablacım.. içinde kızarmış biber Gül reçeli hikayeside muhteşem ama
Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ediyorum.
Her konuda insan sevince, içinde olunca neden başaramasın ki? Yeter ki istesin. İstemek, emek vermek ve bunu severek yapabilmek istediğini yakalayabilmenin, başarabilmenin referansıdır ve haliyle sağlam bir referans
Bizim heybemiz küçük umutlardan büyük mutluluklar yakalama arzusu ile doludur.

Bir makalede şöyle demiş yazar;

''Hamur gibi mayalanan öykülerimiz olmalı yaşarken, kabarıp taşan, ekmek olmalı masalarımızda yemeğimize aşımıza katık.
Ve kaldırıp kutsal olması yere konulan değerlerimiz olmalı, geleceği şekillendiren masallarımız olmalı torunlarımıza anlatabileceğimiz, kitaplara konu olmalı Sevgiler, Sevgilerimiz.
Sevgi Değer olmalı yürek içinde, kalbin sol köşesi atmalı delice .
Ve Masallarımız olmalı Sevgi ve güzellikler üstüne.Tanımlamalı herkes kendi dilince Sevgiyi. Yaşam Sevgi olmalı, Riyâdan uzak.''

Kısacası sevebilmek. Ağacı, çiçeği, böceği, taşı, toprağı, havayı, suyu, denizi, güneşi. İnsanları, kendini sevebilmek...

Bende gece gece niye bu kadar edebiyat parçaladıysam

Afiyet olsun sevgili YeniGine. Sayemde gül reçeli de yediniz kahvaltıda.
İnşallah bol bol ürün alırız. Bu yıl biberlerden turşu yapmayı düşünüyorum bakalım artık.

Sayın Hira bu gidişle öyle olacak sanırım hakketten kargo ile gider mi? Yok artık ben taze taze yollarım en iyisi siz kızartırsınız.
Reçel serüvenini hiç sormayın?
Sevgilerle...

gürcan_keskin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön