View Single Post
Eski 11-05-2014, 21:47   #90
münevver48
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Giriş Tarihi: 06-02-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi asmalıtepe Mesajı Göster
sn.Münevver Hanım bahçenizi daha önce dikkatli gezmemişim. Şu an bakınca gördüm ki
bir gül cenneti. ama öyle aşılı, doğallığı bozulmuş kokusuz güllerden ziyade çocukluğumuzun bahçelerinde buram buram kokan doğal güller var sizde. Artık arasanız da bulunmuyor bunlar siz de nasıl kaldı kardeşim. Şimdi sizin bahçenizde olmak onları doyasıya koklamak vardı..ellerinize sağlık. ha şunu da demeden geçmeyim; benden böyle
güllü çiçekli bahçe beklemeseniz iyi olur.Ben daha yeni gireceğim çiçek işlerine.Tabii ki yardımlarınızı beklerim. saygılar...

sevgili asmalıtepe,güzel sözlerinizle beni mutlu ettiniz.evet bahçeme dikeceğim gül ve diğer çiçekleri dikerken mutlaka kokusu varmı diye soruyorum. kokulu çiçekleri seviyorum. tabi bazı görüntüsüyle de beni etkileyen çiçekler var fırça çalısı gibi, kokusuz ama çiçeklendiği dönemlerde bahçem bir şölen görüntüsüne ulşıyor.bende size şöyle diyeyim. gül dediğiniz nedir ki diktiğinizin ertesi yılı başlar çiçeklenmeye seve seve yardım ederim.memnuniyetle. hele siz bir çiçek işlerine girin ne zaman bukadar çiçek dikmişşim diye kendinize sorarsınız.sonrada benim gibi nereye dikeceğim bu çiçeği dersiniz. yavaşça bir kenara sıkıştırırsınız.yeterki siz isteyin gerisi gelir. neyse kısa zamanda icraatlarınızı görmek dileğimle............ sevgilerimle...

münevver48 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön