View Single Post
Eski 11-05-2014, 20:47   #5
münevver48
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Giriş Tarihi: 06-02-2013
sevgili tohumcu nilgün,bu çalı hakkında çok bilgiye bende raslayamadım. malesef sevgili jineop arkadaşımıza özelindende sormuştum.ama onun ömrü buna yetmedi.doğrusu ondan çok şey öğrenecekken aramızdan ayrıldı. tekrar allahtan rahmet diliyorum.bende bu çiçeği daha ilk gördüğümde çok beğenmiş tam benlik demiştim.kaç defa bilgi veren varmı diye sayfaya girip, bakıyorum hiç kimseden ses çıkmıyor.kendime nasıl kızdım. niye bu kadar oyalandım diye.sanki bu güzel çalıya başka sahip olan arkadaşımız yok .sadece sevgili jineop bu çiçeğin annesi türkiyede başka hiç bir arkadaşda yok eğer birgün buçiçeği bahçemde yetiştirirsem adını da jineopun potakal çiçeği diyeceğim.

sevgili tohumcu nilgün, bende buraya birşeyler yazmak istiyordum. ama elim gitmiyordu. senin sayende benimde elim gitti. belki tekrar gündeme gelir.bu çalı çiçeğine sahip arkadaşlar varsa bilgi ve tecrübelerini paylaşmalarını rica ediyorum.sevgili nilgüncüm sanada teşekkür ederim bu çiçekği resimleyip bizlerle paylaştığın için.tekrar gözlemlerini bizimle paylaşırsan çok sevinirim.sevgilerle

münevver48 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön