Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ngr33
Yenigine ablaaa bayildim sardunyalarina golgede mi duruyorlar benim de 3 mini fidem oldu dayanamadim zenfideden aldim balkonda kuytuda duruyolar simdilik insallah sagsalim buyurler..aheste ablanin gonderdigi sardunya celikleri çürüdü birtane bile tutturamadim o kadar üzüldüm ki 
Karanfilinde yakiyor o ne havali bir guzel oyle masallah..birsuru karanfil fidecigim oldu bim tohumundan cimlendirdigim benimkilerde boyle olur mu acep..
|
Sevgili ngr33 merhaba, hoşgelmişsin. Yeni fide almış isen az biraz evet gölgede kalsınlar. Sevgili aheste normal sardunya mı göndermişti bilemiyorum fakat ceylan ise evet onlar zor kökleniyorlar. Ben de 10 tane fide diktim 2 tanesi şansa tuttu sanıyorum. Benim sardunyalar yazın bu kadar güzel olmuyorlar zira saat 11.00 - 18.00 arası devamlı güneşteler başka koyabileceğim yerim yok. Şu aralar havalar serin ve kapalı olduğu için güzeller ve tomurcukları açtıkça daha da güzelleşiyorlar çok şükür.
Karanfilim gerçekten çok güzel oldu zaten cinsi güzel, önceki yorumumda da belirttim ah keşke mümkün olsa bütün ağaçlar.net ailesine bu karanfilden gönderebilsem. Ben bu karanfili tohumdan çimlendiremedim minik minik fidelerden ve devam ediyorum fide alıp alıp dikmeye.
Teşekkür ediyorum, sağolasıın...