Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı
Sevgili YeniGine'ciğim,
Bir süredir bahçeleri ziyaret edemiyordum, yavaş yavaş turlamaya başladım.
Senin gayretinle site bahçesi gerçekten bahçeye dönüşmüş durumda, verdiğin mücadeleyi, emeği, maddi katkıları tüm dostların gibi ben de takdir ediyorum.
Biliyorum çok yoruluyorsun, su konusu bile başlı başına büyük sorun.
Ama senin yüreğin öyle kocaman ki, içindeki doğa, insan, hayvan sevgisi her şeyin önüne geçiyor.
Bahçen çok güzelleşti, papatyalarına bayıldım, ama ben o salyangoza izin vermezdim, öyle çabuk çoğalıyorlar ki sonra baş edemez hale gelirsin.
Güllerin de her zamanki gibi şahane, kıyabilirsen kokulu pembeden gül şurubu yap biraz.
Her yönü ile CAN olan sevgili arkadaşım, sana her konuda kolaylıklar diliyorum.
Bu senen geçtiğimiz seneden daha güzel olsun inşallah.
Sevgilerimle.
|
Sevgili CAN Adalet Hanım merhaba, hoşgelmişsiniz. Evet özlettiniz kendinizi.
Sevgili Adalet Hanım valla bugün komşularla aramızda muhabbeti oldu 'Sema sayende bahçe gül bahçesi oldu' dediler ben de şöyle bir bahçeye baktım evet çok şükür tek başıma gayretimle bahçe gerçekten demeyeyim de nispeten güzel oldu. Çok şükür.
Güzel sözleriniz, beğenileriniz için çok teşekkür ediyorum.

Salyangoz o gün alamadım oradan ama sonrası artık tek tek toplayıp çöpe atıyorum. Ve gerçekten topla topla bitmiyor çok çoğaldılar ki bu seneye kadar bu kadar çok yoktu.
Ben değil de bir komşum topladı Isparta güllerinden reçel yapayım dedi. Bilmiyorum ne yaptı.
Sevgili CAN Adalet Hanım güzel sözleriniz, güzel yorumunuz, güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum, sağolun. İnşallah hepimize olsun. Sağolun.