View Single Post
Eski 09-05-2014, 23:17   #2107
YeniGine
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Giriş Tarihi: 09-05-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48 Mesajı Göster
sevgili yenigine,maşallah çiçekleriniz coşmuş.karanfilinize hayran oldum. kokusunu duyar gibiyim ohhh......misafirinizde gerçekten çok sevimli ve sakin,akıllı görünüyor.aklıma 10 kasım günü kaybettiğim köpeğimiz tarçın geldi.ele avuca sığmayan saksılarımı kendisine oyuncak eden. kovaları kulpundan tutup bir sağa bir sola sallayan,enerji dolu sevgili tarçınım off bir anda hüzünlendim.neyse ben çiçeklerinizin güzelliğini tekrar dile getirmek istiyorum.hercaileriniz ve gülleriniz.....tabi benim favori gülüm yine güzelliği ile 1 numara borda bir gülünüz var.onudanda güzel olduğunu söylemeden geçemicem.kokulu olduğunu tahmin ediyorum benimde öyle bir gülüm var kokusu muhteşem güzel henüz açmadı.....sevgiler canınım.
Sevgili Münevver hoşgelmişsin. Güzel sözlerin için çok teşekkür ediyorum, sağolasın. Ama Tarçın'a ben de çok üzüldüm ve ne kadar çok üzüldüğünü tahmin edebiliyorum. İnanır mısın dünkü misafirim bugün hiç yoktu gelmemiş. Ben gelmemesine bile üzüldüm. Neyse belli mi olur belki gelir yine.
Ben çiçek koklamıyorum nedense fakat artık karar aldım kokluyorum. Evet güllerimin çoğu çok güzel kokuyormuş da benim haberim yokmuş.
Teşekkür ediyorum, sağolasın.

YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön