Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi leventali
Sayın Kızıltan,
Çorbada sizin de tuzunuz oldu. Benimki tükenmesin diye molibdatı sizin gönderdiğinizden tartıp gönderdim  Siz de teşekküre hak ediyorsunuz.
Hiç önemli değil Erdal kardeşim. Güle güle kullan. Hayırlı hasatların olsun. Bu arada sana gönderdiğim demir % 6 bilgin olsun...
Bu mikroları göndermek büyük sıkıntı. Ben sigara jelatini içine koydum. Gece gece anca onu bulabildim. 1 gram oldukça az bir yer kaplıyor. Yakın zamanda yapacağım organizasyona da deneyim oldu. Mikro elementleri koymak için sanırım ilaç şişeleri uygun olacak. Bu konuda fikri olanlar paylaşırsa sevinirim. Ona göre deneyler yaparım.
|
Teşekkürler Sn. Kızıltan.
Engelli olduğumu belirtmiştim, T.Sandalye kullanıyorum. Genetik bir hastalığım var, DNA mutasyonunun FXN proteininin üretilmesini engellemesiyle oluşan ve kümülatif ilerleyen nadir görülen bir sinir sistemi hastalığı. Mitokondriyal hastalıklar için 2005 ve öncesi yıllarda ülkemizde bulunmayan idebenone isimli supplementi ABD den 20g toz olarak sipariş ederdim. Araştırmalarda kullanılan dozda almak içinse yine ilaçla sipariş ettiğim gelatin kapsullerine doldururdum. Kapsuller 500mg idi. Bunlarla mikro elementlerde depolanabilir.