View Single Post
Eski 08-05-2014, 23:57   #85
vetman996
Ağaç Dostu.

vetman996's Avatar

Giriş Tarihi: 21-08-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi posthuman Mesajı Göster
merhaba arkadaslar benimde çileklerim vardı yediveren diyorlardı gecen sene çaldırdım çileklerimi istanbulda oturuyorum Eminönüne gidiyorum çilek tohumları satılıyor ama üzerlerinde kocaman çilek resimleri bu piyasada satılan çileklerden hiç tat alamıyorum ist olanlar hangi türü yetiştirememi tavsiye eder ve nerde bulunur benim beslediğimde tat ve koku vardı ve çaldırdığım için çok üzgünüm
Değerli Posthuman kardeş merhaba.

İstanbul için Camarosa cinsi çileği tavsiye ederiz. Satın almak için solucan Gübresi : madrasol.com sitemizden sipariş verebilirsiniz. Aroması güzeldir. Biz geçtiğimiz yıl topraksız tarımda çilek yetiştirdik ve deneyimlerimizi buradan http://www.agaclar.net/forum/topraksiz-tarim/29441.htm paylaştık.

Çileği organik gübre ile yetiştirdiğinizde (özellikle solucan gübresi ile) çok lezzetli oluyor. Çileği satmak için pazara girdiğinizde her yeri mis gibi çilek kokusu da sarınca elinizdeki çilek çok kısa sürede bitiyor.

Biz iş yoğunluğu nedeniyle çilek yetiştiriciliğine ara vermek zorunda kaldık ama en kısa zamanda tekrar başlayacağız.

Size kolaylıklar dilerim. Selamlar...

vetman996 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön