View Single Post
Eski 08-05-2014, 23:10   #1142
akçabardak
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Emine Akman Mesajı Göster
Hazeranın bu denli güzel bir çiçek olduğunu bilmiyordum, ne kadar zarif. Peki yaz boyunca çiçekli mi yoksa çiçeklerin ömrü ne kadar. Hoş çiçeği olmasa da yaprakları biçimi yeter. Bir de benim bahçe külü tembel çıktı, hala üzerinde çiçek yok,gerçi burda 1 aydır güneş yüzü görmedi garip,....
Sevgili Emine Akman öncelikle bahçe sayfama hoş geldiniz diyeyim.

Hazeran çiçeği ile geçen sene tanıştım fakat bu sene kiler kadar gelişip güzel olmamışlardı.
Bu sene beni de şaşırttılar çok güzel çiçeklendiler ve tomurcuklanmaya devam ediyorlar yani bu gidişle çiçekleri kolay kolay bitmeyecek gibi görünüyor.

Yaprakları sizin de dediğiniz gibi çok hoş duruyor, geçen sene tam randıman alamadığım için çiçeklenme dönemi ne kadar sürdüğünü anlayamamıştım, bu sene hep birlikte göreceğiz inşallah.

Bahçe külü ise bu kadar boylandığını ben de bilmiyordum, aşağı yukarı yarım metre falan olur diye düşünüyordum ama maşallah aldı başını gidiyor ağırlığından dallarını da zor toparlıyorum, mubarek sanki sulak yerde yetişmiş gibi gelişti.
Çiçeklenmeleri daha yeni yeni başlıyor merak etmeyin en kısa zamanda sizin kisi de çiçeklenmeye başlar.

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön