Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi leventali
Bu mikroları göndermek büyük sıkıntı. Ben sigara jelatini içine koydum. Gece gece anca onu bulabildim. 1 gram oldukça az bir yer kaplıyor. Yakın zamanda yapacağım organizasyona da deneyim oldu. Mikro elementleri koymak için sanırım ilaç şişeleri uygun olacak. Bu konuda fikri olanlar paylaşırsa sevinirim. Ona göre deneyler yaparım.
|
Sayın Leventali Bey merhaba.
Bu mikroları göndermek için 5-10-50 -100 gr.lık kilitli poşetler var. Bunları kullanabilirsiniz düşüncesindeyim. Aşağıda resimlerini ekledim.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kiziltan
Penisilin konulan kucuk siseler olabilir, hatta tibbi malzeme satanlarda bos ampul ( ucu acik ) satiliyor.
Sorun olur mu bilmiyorum, ama tam gramaji bir miktar su icinde eritip sivi olarak siseye koymak olabilirse kullanisli olabilir. Uzerine sadece kuru madde gramini yazmak yeter sanirim. Boylece ornegin 2 gram malzeme 10 cc su olsa, isteyen oranlayarak kullanabilir, ornegin 1 gram icin 5 cc alir, 1.5 gram icin 7.5 cc alir gibi.
|
Sayın Kiziltan kargoya sıvı olarak vermek uygun olur mu bilemiyorum. Bazı kargo firmaları sıvı ürün taşımak istemiyorlar. Sıvı olarak göndermek istediğinizde hem şişeleme maliyeti, hem de taşıma maliyeti yükselecektir. Ama kilitli poşetleri zarf içinde de gönderebilirsiniz düşüncesindeyim.
Bu organizasyonda bize verilecek görevi sabırsızlıkla beklemekteyim. Molibdatı biz 25 kg olarak almıştık. Bu nedenle bize çok uyguna geldi. Çorbada tuzumuz olmasını arzu etmekteyiz. Bu nedenle ihtiyaç bildirilebilirse katkı yapmaya hazırız.
Her şey gönlünüzce olsun... Selamlar... Saygılar...