View Single Post
Eski 07-05-2014, 00:13   #3930
YeniGine
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Giriş Tarihi: 09-05-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı Mesajı Göster
Sevgili arkadaşlarım;
Sezonu bir türlü açamadım, kafam karmakarışık.
Düşünüp taşındım, yayla evimi satmaya karar verdim.
Altı yıldır bu forumun üyesiyim, neler yapmışım neler, bana gelenler, benim gönderdiklerim, tohumlar, çelikler, fideler...
Yokluğuna alışamayacağım sevgili Jineop'un paylaşımları içimi acıttı görünce.
Eklenti 490010
Sevgili CAN Adalet Hanım merhaba, uzun bir süredir görüşemedik. Şimdi Ana sayfada paylaşımınızı görünce sevindim, mutlu oldum. Fakat sayfayı açıp okuyunca da 'Evi satma kararınız, Sevgili Jineop' görünce içim burkuldu, üzüldüm inanın.
Ve devamında bahçenizin, çiçeklerinizin, emeklerinizin o güzelliğini görünce bana göre; bahçe bile bir coşmuş ki satma sakın dercesine.
Adalet Hanım valla hepimiz sorunlar yaşıyoruz, fakat sonuçta bizler bahçeyi, çiçek ekmeyi, dikmeyi, sulamayı, yetiştirmeyi zoruyla-külfetiyle seviyoruz, başarınca da seviniyoruz, mutlu oluyoruz. Biz bu işi seviyoruz ve hem bahçenizi gördüğüm kadarıyla, sizi de tanıdığım kadarıyla bu sevda başka bir sevda, sonradan üzülmenizi, pişman olmanızı istemem.
Ama tabi ki yine de son karar sizin, yaşadığınız sıkıntıları siz biliyorsunuz, siz yaşıyorsunuz sonuçta.
Bahçeniz, çiçekleriniz maşallah çok güzel olmuşlar, ellerinize, emeklerinize sağlık. İnşallah herşey gönlünüzce olsun.

YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön