Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi alys
Sayın musk;
İyi dilekleriniz için size teşekkür ediyorum. Öncelikle bir düzeltme yapalım. 1. çiçeğiniz Nymph, 3. çiçeğiniz Cherry Nymph.
Elimde amaryllisin 50 civarı rengi var. 2-3 sene içerisinde 20 kadarını satışa koymuş olurum. Önümüzdeki sezon 4-5 renk kendi üretimim satışta olacak. Diğerleri ithal. Kendi ürettiklerim ithallere göre daha ucuza satılacak.
Ayrıca, koleksiyonumda olan bir çok soğanlı, rizomlu ve yumrulu türler bayağı çoğaldı. Getireceğim ithal türlerle çeşit artacak. Bir çok nadir türleri ve onların farklı renklerini çok uygun fiyatlara çiçekseverlerle buluşturmak istiyorum. Örneğin; bende nergisin 20-25 türü var. Gelecek ithal çeşitlerle sonbaharda 40 civarı nergisi satışa koymayı planlıyorum. Bunun en az 10 çeşiti kokulu olacak.
Sayın musk; mutlaka söylemem gerekiyor. Fotoğraflarınız harika. İzniniz olursa adınızı da zikrederek bazılarını sitem de kullanmak isterim.
Amarllyis Bahçesi
|
Sayın Alys, etiketlerken o kadar da dikkat etmiştim ama yinede karışmış demekki . Düzelttim.
Verdiğiniz haber bizler için çok sevindirici, yeni çeşitleri sabırsızlıkla bekliyor olacağım. Sayeniz de biz de güzel bir kolleksiyon sahibi olacağız
Fotoğraf beğeniniz için de teşekkür ederim. İstediğinizi kullanabilirsiniz.