View Single Post
Eski 06-05-2014, 18:38   #3902
Adalet Yağcı
Ağaç Dostu

Adalet Yağcı's Avatar

Giriş Tarihi: 25-06-2008
Sevgili arkadaşlarım;
Sezonu bir türlü açamadım, kafam karmakarışık.

Bahçe işleri beni çok zorlamaya başladı, ücret mukabili işçi bulamıyorum, her yıl yeni sorunlar çıkıyor, evimle arası 35 km.
İki evi idare etmek eksiğine noksanına yetişmek tek başına çok zor.
Su konusu ise başlı başına ayrı problem.
Düşünüp taşındım, yayla evimi satmaya karar verdim.

Birkaç emlak sitesine ilân vermek üzere hazırlıklarımı yaptım, evin fotoğraflarını çektim, bahçe başlığımdan da birkaç fotoğraf ekleyeyim diye düşündüm.
Başladım sayfaları karıştırmaya, gelin görün ki ne aradığımı unutup sayfaların arasında daldıııım gittim.

Altı yıldır bu forumun üyesiyim, neler yapmışım neler, bana gelenler, benim gönderdiklerim, tohumlar, çelikler, fideler...
Bazı fotoğrafları yeni görüyor gibiydim, yorumları yeniden okudum, beni yüreklendiren yorumlarınız gözlerimi yaşarttı.
Hele sayfama yüklediğiniz fotoğraflar var ya, ben bahçemden uzaklardayken ne güzel de şenlendirmişsiniz.
Yokluğuna alışamayacağım sevgili Jineop'un paylaşımları içimi acıttı görünce.

Neyse uzatmadan, kararımı uygulamaya koymadan önce biraz daha düşünmek için kendime zaman tanıdım.
Bu yaz bir geçsin bakalım, bahçe bakımı tamamlandı ne olsa.

İki hafta önce bahçede fotoğraflar çekmiştim, onlarla sezona "Merhaba" demek istiyorum.
Aslında geçtiğimiz Cuymartesi Pazar günü de yayladaydım, her şey coşkulu görünüyordu ama ben fotoğraf makinamı unutmuşum, telefonla çektim epeyce ama, yeni çektiklerimi pc ye aktarmayı başaramadım.
İnternete bağlanmak için şimdili Vınn kullanıyorum, TTNET henüz gelmemiş binaya, şimdilik Vınn ile idare etmek zorundayım.

Haydi başlayalım
Sayın Zeki Yağlı beyin iki yıl önce gönderdiği Veronica Blue ile başlamak istiyorum.
Öyle naif bir bitki ki, şu anda tümü açmış durumda ve ben seyrine doyamıyorum.

Name:  f2.jpg
Views: 750
Size:  42.7 KB

Name:  f1.jpg
Views: 590
Size:  73.6 KB

Adalet Yağcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön