Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ermana
bir hafta daha bekleyerek aşı noktasını sökeceğim ve ozaman sökerken fotoğraflayarak paylaşırım. yaptığım 2 yanlış var. ağacı kestim 2 hafta ağlamasını bekledim ağlama dindi bir kez daha 4-5 cm altından kesim yaptım ancak yine ağlamaya başlamasına rağmen haftaya bahçeye gidemeyebileceğim için inatla aşıyı ağlayan ağaca yaptım. bir diğer hatamda aşı macunu ile aşıların tam olarak hava almayacak şekilde kapatamadığım inancındayım. haftaya 3 gün yıllık iznimden aldım artık şu damla sulamayı tam olarak bitirmek istiyorum ozaman bol bol fotoğraflar çekerek paylaşacağım. böyle akşamları gidip gelmek ile ancak biraz biraz iş yapıyorum fotoğraflamalara zaman kalmıyor. eşime çektirdim ancak o da daha çok fidanları bulanık yapıp börtü böcek sanatına girmiş 
|
Sayın ermana eğer kalem bulabilirseniz ve aşılarınızın tutmadığından eminseniz, aşılarınızı hemen yenileyebilirsiniz daha vakit var.
Aşı yerini sutut veya macunla kapatmayın. Eğer bulabilirseniz benim kullandığım gibi bir toprak kullanın. Daha öncede aşı başlığında bahsetmiştim, eğer aşı macununu aşı yerine kullanacaksanız acı suyun akması için mutlaka 2-3 mm gibi bir boşluk bırakın.