View Single Post
Eski 06-05-2014, 10:04   #915
loveforlife
Ağaç Dostu
 
loveforlife's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-05-2012
Şehir: BURSA
Mesajlar: 3,079
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ilksenozturk Mesajı Göster
maşallah çiçeklerinize.
taşkırana bayıldım. menekçenin bir türü gibi duruyor. menekçe koleksiyoncuları onu bu şekilde değerlendirebilir

sevgili sdurul sitenin çiçekannesi oldu zaten, herkese hatıralar paylaşmış, hepsi de birbirinden güzel.
sizin de ellerinize sağlık. umarım 'hele ki şu günlerde çok ihtiyacım vardı' bilmediğimiz başka sıkıntılara işaret etmiyordur
Sevgili İlksenozturk,

Beğenileriniz ve güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Son günlerde sıkıntılı zamanlar atlatıyorum. Hepsi hayırlısıyla geçecek inşallah.

SDurul, benim için çok özel ve değerli bir insan. Sahip olduğum pek çok çiçeğe onun sayesinde kavuştum. Ondan gelen bitkiler çok sağlıklı gelişiyor. Sevgi dolu yüreğinin bunda büyük bir payı olduğunu düşünüyorum. Benimle hemfikir olan başka arkadaşlarımızın olduğunu da biliyorum. Siz de onlardan birisiniz yanılmıyorsam, değil mi?

loveforlife Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön