View Single Post
Eski 05-05-2014, 23:15   #1
berçin
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Giriş Tarihi: 06-10-2011
[QUOTE=YeniGine;1279621]Sevgili berçin merhaba, yaşgünü toplantısından sonra sanırım ilk kez görüyorum seni. En son ağaçlar.net'in yaş günü toplantısında görmüş idim seni. Çok da sevindim, çok da duygulandım.
Sevgili berçin amarallislerin maşallah harika açmışlar, çok güzeller... Dün Sayın alys'dan bana da amarallis kargosu geldi ve hemen diktim, heyecan ve merakla bekliyorum çiçeklerini görebilirim inşallah.
Gelinciğe gelince gönlü güzel berçin senin terasında beyazı da olur, büyüğü de olur elbet, hiç şaşırmadım.
Sardunyalarına maşallah, seni sevmeye başlamışlar böyle olmuşlar kimbilir tam sevince nasıl olacaklar; onu da merak ederim.
Ellerine, gönlüne sağlık...[/QUOTE

Maalesef aksilikler ve benim beceriksizliğim yüzünden böyle oldu, bilen arkadaşlar biliyor da bilmeyenlere anlatıp rezil olmayayım. Evet çok güzel bir gündü ama inan sevgili YeniGine zaman nasıl geçti anlamadım, seninde orada olmanı çok isterdim, bambaşka çok özel bir gündü...
Sevgili alys'ten aldığınız her bitki mutlaka çiçek açar, bana gönderdiği hediyelerin arasında kendi üretimi yavru bir amarylis göndermişti, o bile iki çiçek sapı verdi görünce kendisi bile inanamayacak.

Yine güzel sözlerinle beni utandırıyorsun, umarım birgün karşılaşıp seninle de kucaklşırız sevgili YeniGine. Sevgi ve selamlar.

berçin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön