Sevgili Nurcan hanım, bahçenizi büyük bir zevkle gezindim, bazılarını kopyalayıp arşiv yaptım ki, dönüp dönüp tekrar bakayım..

Ricalarımıza kayıtsız kalmadığınız için teşekkür ederim. Öyle güzel kareler paylaşmışsızın ki ilk önce hızlaca bakıp gözümü doyurdum sonra tek tek inceleyerek zihnimi..
Aralya ile A.Mollis bitkileriniz ihtişamlı yapraklarıyla harika, A.Mollis ne renk açıyor, kokusu var mı merak ettim, paylaşımlarınız devam ederse çok memnun olurum..
Kırmızı gül kızınız ne de güzel uzatmış öyle başını, koklayın beni der gibi, beyaz demirlerle göz okşayıcı bir uyum içindeler, objelerinize, erkenci begonvilinize, kaktüs, sukulent saksılarınıza, özellikle arajmanlarınıza bakmaya doyamadım..
Arka köşe de dolu dolu maşallah. Hemoracallisler ve sosyete sarımsakları, süsenler aynı dönem de çiçekleniyorlardı sanırım, muhteşem olacaklardır açtıklarında..
http://www.agaclar.net/forum/attachm...229020-166.jpg Kuş kafesinde olduklarını tahmin ettiğim sukulentleriniz yeni bir arajman sanırım, daha önce gördüm mü anımsayamadım, yaratıcılığınıza hayranlığımı bir kez daha belirtmeden geçemeyeceğim, sukulentleriniz epeyce büyüyüp gelişmişler maşallah, yeni türler de edinmişsiniz, güzel günlerde büyütün..
Son olarak Nilüferlerinizin çiçekli hallerini de görüntüleyeceğiniz günleri merakla bekleyeceğimi belirtir, güzel bahçenizde sağlıklı uzun ömürler dilerim. Lütfen aramızda kalın.. sevgimle..