Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gokcegokce
Canım benim ben de bu tarafa beklerim. Balkon güzel ama bir kahve arkadaşım yok ne yazık ki  Keşke aynı şehirlerde olsaydık. Seninle gözümüz aynı resmen, düzenli ama yaşanmışlıkları olan mekanları seviyoruz. Hem de yaratıcılığımızı kullanarak uygun detaylar yaratıyoruz. Nazarlığını tanımışsındır zaten. Balkonumun en güzel süsü senden gelmişti  Sevgiler canım...
|
Güzel balkonunda minik bir hediyemin olması beni çok mutlu ediyor, bu güzel ailesi nazarlardan korusun Rabbim. Zevklerimiz çok benziyor haklısın, blogunu da göz attım, pek marifetlisin maşallah. İnsan aynı zevkleri paylaştığı birileriyle uzun uzun sohbetler etmeyi çok arzu ediyor değil mi?

Komşularımın bıktı zaten benden, hiç bahçenden çıkmıyorsun diyorlar, bitki çiçek muhabbetlerimden sıkıldılar, bazen öyle kaptırıyorum ki bahçelerine, saksılarına da müdahale ediyor, ona çok su vermişsin, bu güneşi sevmez gölgeye al, toprağı çok ıslak çürür veya bit basmış ilaçlamak lazım diye bır bır konuşup duruyorum. Sıkılanlarda oluyor doğal olarak.