Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi macuroğlu
Sayın akçabardak ekmeye yeriniz yoksa ben size göndereğim karakabak birde keçi sütüyle yapılan çorba hiçbir şeyle değişmem lezzetini
|
Macuroğlu kardeşim ne kadar düşüncelisin sağ olasın, gönderirsen çok sevinirim ama sana zahmet vermemden çekiniyorum, o kadar işlerinin arasında kıyamam ki ben sana.
Bak şöyle yapalım nasılsa sen bolca ekeceksin tarlana, kabaklar tam olgunlaşmadan yani daha süt gibiyken benim için bir iki tanesini gözden çıkarıp gönderebilirsen sevinirim, tekrar buradan yazarız, özelinden adresimi de yazarım ama daha çok vakit var, biz onun çorbasını biraz yeşilken yaparız onun için o yüzden daha erken, dediğin gibi keçi sütüyle lezzeti bir başka oluyor.
Şimdiden çok teşekkür ederim sana kolay gelsin bol bol ürünler olsun tarlanızda inşallah.Sağlıcakla kalın.