View Single Post
Eski 02-05-2014, 08:05   #2601
tomurcuk-toprak
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 15-03-2011
kaktüs paylaşımı....

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.... kimseyi de üzmek istemem ... şimdi ben çok üzüldüm.... çünkü çeşit sayımı paylaşmakta hata ettim sanırım.... yanlış anlaşıldım....ben sayın glmcs için yılan kaktüs çeliği verebileceğimi yazmıştım.... yanlış ifadem için hepinizden tekrar özür dilerim.... ayrıca keşke çelik sayım fazla olsaydıda verebilseydim.... ama isteyen olursa sadece yılan kaktüsten ve adını bilmediğim bir kaç çeşit kaktüsten yollayabilirim.... diğerlerinde paylaşım yapılabilecek kadar fazla bir çelik yok ..... ama şöyle de yapabiliriz ; isteyenlere verebileceğim (sanırım kontrol etmem lazım eve gidince) yılan kaktüs ve yanında adını bilmediğim iki çeşit klasik türlerden.... mesaj atan 7 arkadaşımıza alıcı ödemeli ptt kargoyla yollayabilirim haftaya....inşaallah kimseyi kırmamışımdır... daha önce kimseye kargoyla canlı çiçek, köklenmemiş çelik yollamadım..... bir de kargoda beklemediğiniz bir sonuçla karşılaşmanızı da , paranızın boşa gitmesini de istemem.... mesaj atan 7 kişiden isteyenler tekrar burdan yazabilirse ve nasıl kargo yapmam gerektiği konusunda öneride yazarsa yollayacağım.saygılarımla...

tomurcuk-toprak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön