View Single Post
Eski 01-05-2014, 11:31   #70
yağmur
Ağaç Dostu

yağmur's Avatar

Giriş Tarihi: 23-05-2013
Maviş(Campanula), Echeveria, Sedum rubrotinctum, Sıklemen ve en sağda üst köşeden el sallayan Kalanchoe.

Name:  IMG_1770.jpg
Views: 830
Size:  50.9 KB

Yumrulu begonyam, kendini gül sanıyor galiba?

Name:  IMG_1772.jpg
Views: 884
Size:  44.3 KB

Zengarden'dan sardunya ve fuşya siparişimde 1 tane de petunya istemiştim. Unutup onun yerine de ceylan yollamışlardı. Bende kızmıştım. Cevap gelmeyince unutmuştum. 20 gün sonra ansızın kapım çalındı ve taa taa! petunyam gelmişti üstelik yanında arkadaşı Bodrum Papatyasıyla. İşte kendisi.

Name:  IMG_1774.jpg
Views: 820
Size:  49.3 KB

Zengarden'dan aldığım ceylanlardan biri. Ocak ayından beri büyüyüp açmasını bekliyorum. Sabırsızlık had safhada Bir kaç ay bekleyip pazardan kocaman çiçekli halini alsam çok daha iyiydi. Bu da kendime not olsun.

Name:  IMG_1773.jpg
Views: 825
Size:  36.6 KB

Açması için gözünün içine bakılanlardan biri de bu. Gymnocalycium Baldianum. İlk ve son kez 5 adet üstü silikon çiçekli kaktüs almıştım. Bir daha asla almayacağım. Üstündeki yanıklar onu çıkarırken oldu. Çürüyüp ölecekti, 20 gün kökü açık halde kartonun üstünde yaşadı ve şimdi çiçek açacak. Umarım daha uzun yıllar yaşar. Diğer Gymnocalycium bu sene açmayacak galiba, gövdesi tombullaşıyor ama tomurcuk yok.

Name:  IMG_1776.jpg
Views: 1013
Size:  37.5 KB

yağmur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön