View Single Post
Eski 30-04-2014, 22:46   #1124
akçabardak
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi lusoari Mesajı Göster
Sayın akçabardak; bu güzelliklerin, kokuların içinde insan kendisini masıl kaybedemez?
Hepsi biri birinden güzel, ufacık bir tohum filizleniyor, büyüyor ve çiçekleniyor. Bugünde sizin sayfanızda büyük bir zevkle, huzur alarak dolaştım teşekkür ederim ellerinize sağlık.
Sayın lusoari hoş geldiniz, bahçemi beğenip zevkle dolaşmanız beni mutlu etti, bitkilerle uğraşmak bana da huzur veriyor onlar benim her şeyim onlarla yatıp onlarla kalkıyorum, geceleri bile bazen rüyalarıma giriyorlar.

Genelde ertesi günkü yapacağım işleri gece yatağımda yatarken düşünürüm, yarın ilk işim şu tohumu ekerim, ertesi günü şunu yaparım diye, maksat vaktimizi boşa harcamamak, bu şekilde emekliliğimizin tadını çıkarmaya çalışıyoruz eşimle birlikte.

Balkonda oturup o güzellikleri seyrederken bir bardak çay içmenin tadı da bir başka oluyor, her taraf misler gibi çiçek kokularını içimize çeke çeke pek hoş oluyor.
Allah herkese her isteyene nasip etsin diye de halimize şükrederek duğalar ediyorum. Ziyaretiniz için sizlere tekrar teşekkür ederim, bahçemde her zaman zevkle, huzurla dolaşabilirsiniz. Sağlıkla huzurla kalın her şey gönlünüzce olsun.

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön