Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine
Yaş 56, hem bu tekerlemeyi söylenip duruyorum dilimde, hem de bu arada nerede saksı çiçeklerim varsa hepsini yağmur alsın diye açık alana çekiştiriyorum... Şöyle kabaca bir hesapladım 7 yer. Bir de benim değil komşumun evinin önündekileri sardunyaları çektim etti 8.
Ama çok şükür, kışın bile böyle yağmur yağmamıştı çok güzel yağdı; maşallah!.. Daim olsun inşallah!..
Bu arada ben de ıslanıyorum tabi.
|
Sevgili YeniGine hadi gözün aydın diyeyim önce, yağmura kavuştuk çok şükür bizim buralarda da kaç gündür hava yağmurlu, inşallah bereketi bol olur sizin adınıza da sevindim.
Bir yandan da sizin tekerlemelerinize gülmekten kendimi tutamadım, çiçekler uğruğna nelere katlanıyoruz değil mi?... ama olsun böyle mutlu oluyorsak varsın ıslanmak ta oluversin, yeter ki üşütüp hasta olmayalım ona da dikkat etmemiz lazım.
Şimdi biraz hikaye gibi olacak ya yağmurdan başladık madem.....
Ben yağmurda ıslanmayı çok severim ama artık yaşım ilerlediği için üşüteceğim diye korkuyorum, önceleri yağmur yağmaya başlar başlamaz kendimi dışarı atardım, ne de olsa ben anne ve babanın ilk çocuğum ya büyüklerin inancına göre öyleymiş... bereketli olurmuş ailenin ilk çocuğu yağmurda ıslanınca... demek ki kuraklıklar çok çok eskiden beri varmış ki annem bana küçükken yağmur başlayınca hep derdi gel yavrum biraz ıslan da bereket yağsın sen benim ilk çocuğumsun... şimdi düşünüyorum da hiç bir anlam veremiyorum.
Diyeceğim o ki... eğer siz de ailenin ilk çocuğu iseniz e ozaman yaşadınız demek ıslandığınıza göre bereketli olacak inşallah... hikayenin sonu geldi nihayet
Rabbim bol yağmurlar versin hayırlısıyla inşallah.