View Single Post
Eski 29-04-2014, 07:32   #55
münevver48
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Giriş Tarihi: 06-02-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Aysis Mesajı Göster
Sevgili münevver hanım sayfanız öncelikler hayırlı olsun. bahçenizde çok güzel çiçekler var hele güllerimizin renkleri ve kokulu olmaları harika. Turuncu sarmaşık gülünüz benim favorimdir zaten.

Sıcak ve suyun az olduğu BOdrum gibi bir yerde böyle yemyeşil bir bahçe yaratmıştınız elinize sağlık. Bu bahçede gördüğüm kadarıyla clematis için uygun kustu köşeler var. Kesinlikle bahçenizde olmalı. Izmire yolunuz düşlerde urla dan Avrupa çiçekçilikten size bir veya birkaç clematis alalım. Bu güzel bahçeye çok yakışır.

Bol çiçekli sağlıklı ve mutlu günler.
sevgil aysis,beğeniniz için teşekkür ederim.clmantisi bende çok istiyorum.özellikle mürdüm ve katlı olanları çok beğeniyorum.öyle bir hastalıkki bu bilmiyorum diğer arkadaşlarda varmı?bir çiçeğe taktımmı artık kurtuluşu yok birde üstelik her renginden üretmeliyim.kendimi zaman zaman frenlemeye çalışıyorum nafile.bunun gibi birkaç çiçek ve çalı türü var aklımda.aslında bir izmir yolu görünse iyi olur ama şu aralar onada sıra yok.yanılmıyorsam bayındır çiçek feslivali olduğunu duydum.ah bir gelebilsem.dedim ya şimdilik yol görünmüyor.kısmet diyelim. neyse bahçemle ilgilendiğin fikirlerini paylaştığın içinde teşekkür ederim sevgiler........

münevver48 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön