View Single Post
Eski 28-04-2014, 23:36   #2040
YeniGine
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Giriş Tarihi: 09-05-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gürcan_keskin Mesajı Göster
Sevgili YeniGine;
hani başka birşey alınsa çalınsa yani neyse diyeceğimde, üstelik hadi beğendi söylemeden aldı diyelim çünkü bunu bizlerde yapıyoruz e be kardeşim saksıyla alıp götürmekte neyin nesi... Ne kadar ütopyatik bir hırsızmış öyle
Hani derler ya emek hırsızı diye al işte ta kendisi..
Birde anlamadığım konu şu sitede size yardım edecek genç arkadaşlar yok mu hiç allah aşkına veya site sakinleri? Ellerini taşın altına koysunlar biraz. Bu nedir ya?
Valla diyorum İstanbul'da bir yerde yakın olsam gelir ben yardım ederdim diye düşünüyorum inanın... Neyse canınızı sıkmayalım daha fazla sizde sıkmayın...
Gelelim çiçeklerinize; ah o güller yok mu güller.. Deli ediyorlar beni. Sardunyalar, karanfiller herşey çok çok güzel.
Emeklerinize sağlık.
Sevgilerle...
Sevgili Gürcan merhaba, hoşgelmişsiin. Benim çok çiçeğim, saksım çalındı ve heba oldu maalesef. Bir de keşke saksısıyla alıp götürse saksılarıyla ve bahçede de vardı onları da söküp almışlar.
Bizim burada gençler ellerinde telefonları, daha ufaklar topları ile meşguller. Ama sağolsun bir komşum ve bina görevlimiz var. Hoş bina görevlimiz de bahçede otları biçer biçerken de benim çoğu bitkime zarar verir mesela 1 ay önce otları biçti biçerken vangelyamın ve gravilyaların tüm yan dallarını biçmiş. 4-5 sene önce çekirdekten iğde geçen sene fidandı artık bakıyorum bu sene hiçç yeşillenme, yaprak falan yok, ama şöyle bir dallarını büküyorum kuru da değil. Anlamadım. Bekliyorum yani bakalım ne olacak. Bir metreye yaklaşmış çınarımı kesti attı. Yani hem yardım, hem katletmek anlayacağın.
Bu sene daha çok saksılarla yani sardunyalarla ilgilenmeyi düşünüyorum, bakalım kısmet artık...
Hay Allah yine hep dertlerimden, sorunlarımdan bahsettim... Ama ne yapayım yaşıyorum, yaşadıklarımı da paylaşıyorum işte.
Senin de nezdinde tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum, gönlünüze sağlık, sağolun; iyi ki varsınız, iyi ki ağaçlar.netteyiz...

YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön