View Single Post
Eski 01-01-2006, 07:52   #11
karakedi
doğasever

Giriş Tarihi: 16-12-2005
sevgili peşmelba,
ben kıymalı yumurta uğruna **** başka yemek için üzmem kendimi..karnımı doyururum evde ne varsa,,
kendi evioümiz yapılırken ılk sene kırada oturduk kapının üzerinde kovan vardı hergn en az 2,3 kere arı soktu beni hamileyken,,sonra bi kerede 9 aylık filanken leyla arı tarafindan sokuldu.ay bile demedi,,biliyorum çünkü bahçede mama yedirirken kaşığa saldırıyorlardı,o arada oldu ama kız etkilenmedi,demek bağışıklaşmış dediler,,eşim doktor evde rahat hissederim ama meramını anladım yılan çıyan arı akrep beni durduramaz,,korkuyu başrole koymaya kalksam inan bana esaslı senaryolar yaratabilecek hayal gücüm var ama hiç niyetım yok açıkcası,, burada da servisde bile ölen çocuklar kapkaçcılar sapıklar neler var,,,dşünceme girerlerse önce korkumu kabul edip itiraf ederim,,zihnimle ört pas etmeyi bırakt4ım artık..sonrada o korkularımında benden bi parça olduğunu bilerek değiştiririm zihnimi hızla,,,leyla doğduktan geçen seneye kadar korku bilmeyen ben ona ya bişi olursa korkusuyla kendimi helak edip durdum ancak geçen yıl aşabildim,,evet olabilir hepimize bişiler olabilir,,olursa da olur burada **** orada,,leyla benim tapulu malım değil ve zihnimize göre de tam emniyetli hiç bir yer yok,o zaman ana kıstasım ona faul yapmamak,ve ilerde ona ne olursa olsun kötü niyetli davranmamak,,bugün sıkılıp oynamadığınız **** koşturuyor diye kızdığınız biri sizi sonradan daha çok yıkar ona layıkıyle davranamazsanız,,,ama ben mümkün mertebe başka yollar gezıyorum ve ona bşii olsa tek üzüntüm hasret olur vicdan azapları değil,,
arkadaşsa var tabii,,dolu,,bodrum bu konuda ender bulunan bir yelpazeye sahiptir,yerli yabancı her kafada adam var birde ben kolay arkadaş bulurum kasmam...kendimle ise sıkılmam, doğa da ise saatlerce sıkılmadan dururum..mesela bakın serdar durmaz,,o daha ev tipidir ama alışıyor.bizimki bir bakıma kaçmak ama bir yerden çok bir tarzdan kaçmak,,üstelik ana amaç bu değıldi,,ben toprakla haşır neşir olacağım yer istedim.
kendime o soruyu sordum ben ilk yılım zordu,,bebek olayı bizi sarstı,,kolay gelmedi bana,,bağımsızlığıma.. ama hayır cevap hep doğaydı,,vicdan asıl ilk yıl doğayla uğraşamayınca yaptım azıcık ama ana vicdan leylaya endeksliydi takmadım.
eğer her eylül yaşasın millet gidiyor diye sevinenlerdenseniz olmuştur yok eyvah kimse kalmadı fikriniz varsa zor gelir haliyle,,bodrum kaş gibi bir yer değil marketi hastanesi pastanesi herşeyiyle mini şehir,,
seçen eşim oldu,,işi ve sağlık nedenleriyle..bana kalsa bugün bu röportaj bile olamazdi,,bulurdum tam vahşi bir yer otururdum,internet hakgetir olurdu..yatkınım .genelde ummazlar biliyorum..millet kızlardan kadınlardan nedense ummuyor,,çoğunluk meselesine de inanmıyorum,,bence korkan insan her yerde her şartta korkacak bişiler bulur,tespit sadece...
en önemlişi bu olursa yani birgün sıkılırsam **** monotonlaşırsam bırakırım kardeş,,dert etmem,,eğer heyecanım bitmişse zaten demekki başka bir heyecan ön plana vurmuş demektir onu izlerim..helalleşir yürür giderim,,hayatta bu zaten bence...beni üzmem .en ana kıstas leylaya yamuk yapmamak..
saol canım gene sor..çok düşündürücüydü hoşdu.

karakedi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön