Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sami ulus
Sayın yağmur O minik sincapmı, sizmi getirdiniz, yoksa doğadan kendisimi gelip sizin bahçeye yerleşti. Kediler sincaplar için tehlikeli diye biliyorum. Arasıra yavrularıda büyürse fotoğraflarını yayınlarsanız sevinirim. Ayrıca sayfanız hayırlı olsun. Bol çiçekli günler efendim.
|
Teşekkür ederim sn. sami ulus.
Evet, o minik hanım, sincap. Biz burada ufak bir ormanla çevrili lojmanlarda yaşadığımız için böyle canlıları görme-izleme şansına sahibiz. Yaban tavşanları, kaplumbağa, kirpi, çeşit çeşit arı, sülün, hatta 4 adet, gelip sebze bahçeme musallat olan geyik

Lojmanların dışına adım atar atmaz fabrikalarla çevrili olsakta.
Haklısınız, kediler sincapları yakalayıp yiyor. O yüzden ben bu hamarat sincap hanımın tiz çığlıklarını ne zaman duysam hemen cama koşup peynir vererek kediyi oyalıyorum, böylece kaçacak zamanı oluyor. Yavrularını görme fırsatımız olursa ve fotoğraflayabilirsem paylaşırım.
Alıntı:
Sevgili yağmur ne guzelliklerin varmış da biz gorememisiz özellikle böyle hayvan karelerini yakalayip koyuyorsunuzya işte o zaman daha bi hayranlıkla bakiyorum Maşallah bahçesinize.. Ne diyeyim darısı olmayanlara olur inşallah
|
Sevgili habiş,
Burada ne yazık ki süresi dolana kadar oturuyorum ama bu süre zarfında elimden geldiğince değerini takdir edeceğim. Umarım bir gün şehirden uzakta kendime ait bir bahçemde olur. Hepimizin olsun, doğayı seven herkesin.