View Single Post
Eski 24-04-2014, 10:43   #14
kivancapt
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 08-05-2013
merhabalar,

2,5 dönümlük meyve ağaçları olan ve birazda sebze ekimi yapmak istediğim arazimiz için uzun zamandan çapa makinesi bakıyordum. çok fazla marka ve çok çok fazla çeşit içinden antrac 200 uygun gibi geldi. haftasonu incelemek için honda bayisine gittim. forumlarda ve videolarda hep memnuniyet gördüm. ama tekerleksiz fiyatı 2500 tl olunca daha uygunlara yönelsem mi diye düşünürken bayideki satıcı bana loncin lc900 ü önerdi. bu makine de çin yapımıymış ancak makinenin tamamı motorundan şanzımanına loncin üretimi, piyasadaki diğer çinliler gibi toplama bir makine değil. mağazada bunlardan başki bir iki marka daha vardı ama loncin makine üzerinde satıcı çok durdu. kampanya ile tekerekli fiyatı peşin 1700 tl. 6,5 beygir şanzımanlı 80 kg civarı benzinli 2+1 makine. internette bu makine kullanıcılarının da olumlu paylaşımları olduğunu gördüm. bu hafta kısmetse gidip alacağım. umarım memnun kalırım ve izlenimlerimi burada paylaşma imkanı bulurum. son bir söz ekleme imkanı olan varsa treni kaçırmadan öğrenmek isterim
saygılar.

kivancapt Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön