View Single Post
Eski 24-04-2014, 00:53   #2004
münevver48
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Giriş Tarihi: 06-02-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
Sevgili münevver hep diyorum valla biliyorum tüm dostlar benim sorunlarımdan sizler de bıktınız. Ama olsun ben sorunuyla, güzeliyle, kötüsüyle hep birlikte paylaşıyoruz, dertleşiyoruz. Ama işte imkânlarım daha elverişli, güzel olsa, daha da güzelleşebilse. Güllere bu bakımsızlıklarıyla, susuzluklarıyla ben de hayret ediyorum şu hallerine, maşallah durumları iyi şimdilik.
Benim bu bitkileri diktiğim 4-5 sene oldu. O zamanlar bu kadar sorun yoktu. Sulama sistemimiz gayet güzel idi kendi halinde alttan alttan çıp çıp çıp kendi halinde sulanan bir sistem idi. Sonra site yönetimi değişti bilirsiniz her değişiklikte mutlaka birileri kendi bildiğini okur, o sulama sistemini değiştirip bir sürü paralar ödeyip vahşi sulama mı diyoruz sanki dönüm dönüm araziler suluyoruz onlardan yaptırdılar. İşte ondan sonra benim emekler maalesef heba olmaya başladı. E şimdi de hepimizin derdi yağmur yok, su yok. Geçen sene ben zorla bahçe sulamalarını açtırmış idim. Daha nisandayız zaten su da yok mümkün değil açmazlar bu zamanda. Ben susuz susuz bitki yetiştirmeye çalışıyorum. Hadi bakalım ne yaparız, ne ederiz?..

sevgili yenigine, hiç öyle düşünmeyin.sorunlar paylaşıldıkça azalır.siz bu sorunlarla bile böyle harika çiçekler yetiştirebiliyorsunuz.sizi çok iyi anlayabiliyorum.hiç bir sorun biz çiçek sevdalılarını çiçek yetiştirmemize engel olamaz.

münevver48 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön