Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak
Bence de vazgeçme, tohumları da ektiğine sevindim, çok iyi etmişsin ama götürülen saksılarına çok üzüldüm, ne insanlar var böylelerine çok kızıyorum, benim de bir tane oxalisim vardı yaprağı üçgen şekildeydi çiçeği ufak ama yaprağı çok hoşuma gidiyordu onu alıp götürmüşler, hiç huzursuz olmuyorlar mı acaba...
|
İşte bazı bazı keyften, güzellikten öte üzülüyor ve sinirleniyor isem öyle ara ara deyiveriyorum. Ben bu işten vazgeçtim, benden başka herkes çiçekçi, bitkici oldu diye söylenip söylenip duruyorum. Gittiii CAnım amarallislerim...

Sevgili akçabardakım valla tohumları attım ama bakalım ne olacaklar, çatlamış, yarılmış, taş gibi kurumuş toprağa öylesine atıverdim... Artık kısmet...
Bak şimdi aklıma geldi bugün ben tohum atarken hem atıyorum hem de kendi kendime hep diyorum 'Artık ne gele gele, inşallah çimlenirler', diğer tarafta da başka bir komşum bahçesine tohum atıyor o da söyleniyor 'Bakalım çimlenecekler mi, inşallah çimlenirler' yan tarafta da başka bir komşu bizi duyuyormuş... 'Halinize gülsem mi, acısam mı' deyiverdi... Ama o tohum atan komşumun bahçe kendisinin hortumu var, sulayabilir. Benim bir hortumum bile yok...