Sevgili sonkez merhaba, hoşgelmişsiniz... Güzel yorumun ve beğenin için çok teşekkür ediyorum, sağolasın...
Sevgili Laleci, merhaba hoşgelmişsin... Çok teşekkür ediyorum, sağolasın. Hiç sorma ben de güllerdeki negatif oluşumlardan hiç hoşnut değilim. Öyle şimdiye kadar belli bir ilaç alıp kullanmadım açıkçası. Eminönü'ne gittiğim zamanlar diyordum işte bit, mantar hastalığı için ilaç. Ama bu sene ne hikmetse inat ettim almadım, site alsın istedim. Bir komşum gitmiş almış güllerdeki zararlılar için yazıyordu üzerinde sadece elimde de CAPTAN vardı onunla ilaçladım.

Çoğunun üzerindeki filiz yapraklar soldular gibi.

Az biraz üzerlerinden yine budama yaptım. Zaten bu ilaçlar çevreye de zararlı. Genellikle arapsabunu+sıvı yağ+acı pul biber suyunu sıkıyorum. Bitler az ise faydasını gördüm... Zaten sağolsun Sayın Cumhur Tonba da size konu başlığını vermiş...
Sayın Cumhur Tonba merhaba, hoşgelmişsiniz. İçin için diyordum Sayın Cumhur Tonba çoğu bahçeyi gezer, yorum yapar nedense bir benim bahçeme gelmedi... Sizi bahçemde görmek sevindirdi beni. Güzel yorumunuz ve beğeniniz için çok teşekkür ediyorum, sağolun...