View Single Post
Eski 22-04-2014, 09:33   #1070
akçabardak
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
Sevgili akçabardak sardunyaların ne kadar güzel olmuş maşallah; sadece gübre kullanıyorsun sanırım...
Kendi kendine çimlenen, büyüyen ve çok da güzel bir renkte çiçek açan petunyana, bulduğun delosperma'na çok sevindim, hazine bulmuş gibi sevinmişsindir sende eminim.
Güller için ben de orada burada gayet sağlıklı güller gördükçe hep derim ben gözlerinin içine bakıyorum böyle güzel olmuyorlar. Sevgili hira'nın da geçen sene 'Bundan sonra ben de güllerime belediyelerin diktiği güller muamelesi yapacağım' gibi birşeydi...
Sevgili YeniGine evet bahçedeki sardunyalarım maşallah coştular da coştular yerlerini sevmiş olacaklar ki boy, pos, yapraklar iri iri, çiçekler hele şimdi daha da bir coştular, aynı sardunyadan 3 tane var üçü de biraz gölgede, sanıyorum sardunyalar yarı gölgeyi daha çok sevdiler, yaprakları yem yeşil, güneşte olunca kızarıyorlar.

Gübre olarak özel bir gübreleme yapmıyorum, keçi gübresi yayıyorum her sene bahçeye onlar da nasibini alıyorlar okadar.

Delosperma çiçeğim hayata tutundu bile, öyle güzel ışıldıyor ki çiçeklerini bile açmaya başladı.

Güllere gelince gerçekten çok canım sıkılmaya başladı, bazen onlara kızıyorum bak sizi söküp atacağım artık diye söyleniyorum, bir yerde bir eksiğimiz var ama nerede çözemiyorum biraz da gölgede kalıyorlar aslında onlarda haklı birde bahçe de küçük çok sıkışık, belkide yerleri dar geliyor, ee sahibi ondan da bundan da olsun diye tutturursa olacağı budur.

İşte böyle YeniGineciğim uğraşıp duruyoruz ama nereye kadar, böyle iyi olmayan haberleri de alınca elim kolum kalkmıyor, bu gün varız yarını kimse bilmiyor. Kal sağlıcakla.

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön