Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi jineop
Sevgili SDurulum, daha öncede bu sayfaya yazmaya çalışmış ama duygularımı bir türlü tam ifade edemediğim için yazmaktan vazgeçmiştim.
Gerçek olarak tanışamasakta naif kişiliğin, vefalı dostluğun ve herşeyi güzel gören güzel arkadaşım, seni çok seviyorum. Yaşam sana senin herkese davrandığın gibi hassas , merhametli ve cömert davransın.
|
Jineop'um, iyi ki yazmışsın alıntıladığım mesajını. Söz uçar, yazı kalır, mesajını okudukça senin ne kadar sevecen, alçak gönüllü, merhametli olduğunu ve daha bir çok güzel özelliklerini hatırlıyor ve şimdiden özlüyorum.
Dün akşam bu sayfaya yazdığımda umutluydum oysa.
Seninle dünya gözüyle tanışmamış olsak ta dostum diyebileceğim nadir insanlardandın. Yokluğun bizler için büyük kayıp. Aileni düşünemiyorum bile. Allah, biricik evlâdına, eşine, ablana ve diğer yakınlarına sonsuz sabırlar versin.
Yaşadığım sürece seni hiç unutmayacağım. Cennet bahçeleri mekanın olsun, belki oralarda can parçamla tanırsınız birbirinizi. Belki uzak, belki yakın, bilinmez bir zamanda hak vaki olduğunda, ebedi hayatta ayrı düşmeyiz umarım.
Var mıydı böyle çekip gitmek erkenden?