Aysel Hanımefendinin face sayfasını okudum bu akşam uzun uzun..
Hani derler ya ''eli öpülesi..'' diye..işte öylesine değerli saygıdeğer dolu dolu çok sevilen bir insanmış gerçekten..
Aşağıdaki fotoğraf çok duygulandırdı beni..Sanki ölümle yaşam iç içe gibi..
Bu fotoğrafa yazılan birkaç mesajı da aktarmadan edemedim..Nurlar içinde olasın emektar Aysel Hanım..
...
Aysel Sözer Özgezer
Nalancım
Ayfercim seneler öyle çabuk geçiyor ki..
Üzülüyormuyum tabi ki hayır her zamanın kendine özgü güzelliği var. Bu bebişin abisini de 16 yıl önce ben doğurtmuştum bu kızımızzz yeni geldi.
Onlarca yüzlerce kilometreyi hiçe sayıp ta kurtköylere bile gelen canım hastalarıma vefa borcunu ben nasıl öderim.
Hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız
19 Mart, 08:29 · 8
Ayfer Uyan Cava
aysel hanımcım 16 sene öncede benim kızımı kucağıma vermiştiniz.geçen sene sizinle tanıştığı için çok mutlu olmuştu. tabi ki bende
19 Mart, 01:33
TC Nalan Özkan
sevgili doktorum bizim hakanı kucağımıza verişiniz daha dün gibi,oğlunuz 17 yaşında ve 1.88 boyunda kocaman delikanlı oldu,hakanım ellerinzden öpüyor,bizde sizi seviyor ve kocaman öpüyoruz,sağlıcakla kalın....bu sene üniversiteli sizi çok merak ediyor,ziyaretinize gelicez....
Şebnem Cörüt Erol
Yeni işin hayırlı olsun ablacım görüşemesekte adın dilimizde sevgin hep kalbimizde.senin bizdeki yerin çok başka ben senin hakkını ölene kadar ödeyemem . Erol ailesi olarak seni kocaman öpüyoruz.
Dilek Başaran
İnsanın sizin gibi tatlı dilli bir doktoru olurda unutur mu onu hiç? İkinci çocuğu düşündüğüm an yine yanınızdayım Aysel hanım. İnsan kendi canını ve canının canını ancak güvendiği bir doktora emanet eder. Sizinle 20 sene önce kardeşimin doğumu ile tanışmıştık, ne mutlu bize ki güvenebileceğimiz bir doktorumuz var...
20 Mart, 17:40 · 1