View Single Post
Eski 20-04-2014, 21:49   #751
Sudenur
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 23-01-2012
Gözlerim yuvalarından oynadı.. Bu nasıl güzelliktir sevgili sakdag.. önce kocaman bir maşallah, sonra kucak dolusu sevgi ve takdirlerimi sunuyorum, arajmanlarınıza bayıldım.. Uzun süredir uğrayamıyordum, bir bakınayım dedim, girdim çıkamadım valla hi, dizimi bile pas geçtim..

http://www.agaclar.net/forum/attachm...5-dsc04302.jpg Bu güzeeliğin iki yavrusuda bendeydi ve kocaman olmuşlardı ama birini komşum kaptı, diğeri yaprak yanığı oldu, eşim kurumuş bu diyerek çokça sulayınca erimek üzereydi zavallı, kurtarabildiğim dalları üretime aldım..

Sizinki nasıl böyle ağaç formunu aldı şaştım kaldım sakdagcım.. Çok çok güzel olmuş, defalarca maşallah.. Benim ki küçük bir tabak gibi olmuştu güzel gelişmişti, kışın kapalı balkonuma aldım hiç su vermiyordum, bir baktım yaprakları yanık yanık.. suladım gölgeye aldım ama yavrulayamadan çürüttük.. Komşumun el koyduğu ise şekilsiz büyümüş, saksıdan aşağı doğrı kıvrılmış yavru falan yok, demek ki neymiş, orkide besiniyle besleneceklermiş..

Ve atlaslarınız.. nasıl muhteşem açmışlar yahuu, dudak uçuklatıyorlar.. Kaktüsler, sukulentler, karışık arajmanlar, bayram etti gözlerim.. Küçük bir sorum olacak ve kaçacağım, turuncu dolespermanın orjinal rengi kırmızıydı demişsiniz, şeker pembeye mi çalıyordu, kan kırmızı mıydı merak ettim? Sevgilerimle...

Sudenur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön